Motivation

Motivation är av stor betydelse när man ska förstå varför eller varför inte människor tränar. Om du förstår hur motivation fungerar blir det också lättare att motivera dig själv. Därför ska vi hjälpa er att förstå motivationens sanna innebörd, och med peppande texter och motiverande videos få dig att hitta drivet i ditt inre!

För att hitta motivation är det viktigt att : 

1. Sätt upp mål- Delmål och långsiktiga mål är viktigt för att du ska finna en mening i din träning. Utan delmål är det lätt att tappa glöden och ge upp innan man ens börjat. 

2. Använd din självkännedom- Ingen människa är den andra lik och vi gillar därför olika saker, samma gäller det träning. Välj ut de träningsformer som passar dig bäst, en form son ger dig energi och glädje snarare än något som känns tungt och påtvingat.

3. Se ditt nya jag- Föreställ dig som den friska sunda och vältränade människan som du vill vara och släpp inte blicken från den förrän det blir din verklighet. 

Om du använder dig av dessa enkla riktlinjer kommer din träning ta en positiv vändning och du kommer blir mer och mer motiverad! 


Motiverande Videos  Motiverande Citat   Motiverande Bilder

 bild-1.jpg inspirational-volleyball-quotes-1.jpg mini-dsc-0060.jpg      


Välkommen

Vi hoppas kunna hjälpa er till en sundare vardag! 

Skriv gärna till oss om ni har frågor eller funderingar, vår mail hittar ni under Kontakta

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)